PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 INSTRUKCJA Wrzucasz pokolei, każdy plik jest podpisany. Czyli: AP(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do AP BL(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do BL CP(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do CP CSC_(region)(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do CSC DZIĘKI ZA INSTRUKCJE GrzechU DOWNLOAD http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=1906:samsung-full-firmwares-4files-firmwares-pad-ap-modem-phone-cp-bl-bootloader-csc-pit-files&catid=55:samsung&Itemid=82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Dopisz jeszcze gdzie wrzucić pliki do Odina i będzie gitTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Właśnie liczyłem że ktoś kto to już robił pomoże. Ja nigdy nie flashowalem czteroplikowca. Nie chciałbym nikogo wprowadzić w błąd. A szkoda by było nie dodać wątku bo gdy jest potrzebny ciężko to znaleźć. Wiem ogólnie jak to zrobić. Każdy plik trzeba do odpowiedniej ścieżki. Plik pit wypakowac winrarem i będzie gotowy do flashowania w odinie ale może jest tu ktoś kto to robił i jest w stanie o tym więcej napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Najlepiej jest też opisać co jest co. Tak wgl to ten post co dodałeś w innych modelach Samsung przeniose do działu z poradnikami Android.Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ahhh sorry, racja. @King_Stone_69 ja o tym nie wiele moge napisac. Nie korzystalem z tego, osobiście nigdy nie używałem więc nie wiele wiem. Wiem tylko że czasem te ROMY ratuja telefon. Więc utworzylem temat tylko i wyłącznie z linkami. Jeśli uważasz że wątek niepotrzebny to usuń ? ja nie będę pisał instrukcji do czegoś czego nie robiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 13 minut temu, King_Stone_69 napisał: Dopisz jeszcze gdzie wrzucić pliki do Odina i będzie git Tap, tap, tap - morsem z LGE Wrzucasz pokolei, każdy plik jest podpisany. Czyli: AP(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do AP BL(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do BL CP(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do CP CSC_(region)(z oznaczeniem model tel, wersja kompilacji androida*) do CSC *bodajze to wersja kompilacji androida 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Dzięki dobry człowieku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi