rajder_ Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 1. Odblokowany Bootloader 2. TWRP Recovery Wersja 3.0.2 3. Europejski lokalizacja dokładnie hw / UE (C432) 4. Zainstalowany Stock Android 6.0 EMUI 4.0 B584 1. Przed instalacją zrób kopię zapasową systemu w razie nie powodzenia. 2. Z kopiuj Custom ROM na kartę pamięci. 3. Pełny Wipe (Cache, Dalvik Cache, System, Data, Internal Storage) Ja osobiście nie robiłem wipe Pamięci wewnętrznej. 4. Zainstaluj zip. 5. Po instalacji zrób wipe Dalvik Cache. 6. Bądź cierpliwy pierwsze uruchomienie trochę potrwa. (15min - 20min). 7. Po instalacji jeżeli lokalizacja jest tracona (plik nie istnieje) zainstaluj tego zipa przez recovery. 1. Custom ROM. Link Link2 2. Zip w przypadku braku lokalizacji. Link Link2 Dodano: 1. Nagrywanie rozmów. 2. Układ ekranu (4x5, 5x4, 5x5) 3. Możliwość ukrycia paska nawigacji. 4. Ikona 4G w skrótach. 5. Włączony żyroskop. 6. I wiele więcej. 7. Usunięto gry i nie potrzebne oprogramowanie Google. 1. Root 2. Busy Box 3. Optymalizacja baterii 4. Deodexed5. ZipAligned ----- W razie problemów proszę pisać postaram się pomóc. Wzorowałem się na: http://huaweip8lite.blogspot.com/2016/11/custom-romtwrpemui-40p8-lite-ale_26.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Bączyk Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Cześć , posiadam Huawei P8 Lite na androidzie 6.0 lecz jest on z sieci Orange i ma w Sobie kupę niepotrzebnych rzeczy . Czy jest może taki czysty system lub no. Android 7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 https://forum.xda-developers.com/p8lite/development/xepeleato-s-lineageos-14-1-t3542120 ale jest to dość wczesna wersja. Nie nadaje się do codziennego użytku tylko do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 @MultiGamer Można wgrać tego Roma na soft 594? Mam zrootowany stock z wgranym twrp 3.0.2.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Nie mam pojęcia w oryginalnym poradiku także jest, że musisz posiadać ta dokładnie wersję. Jeżeli chcesz możesz spróbować i dać znać, ja tego nie próbowałem.Klik Klik Klik z mojego P8 Lite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Skoro w poradniku podany jest konkretny stock to dla własnego bezpieczeństwa zastosuj się do tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi