King_Stone_69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tradycja Pure Nexus zostaje kontynuowana. Google Pixel otrzymuje jeden z najlepszych custom romów. Odblokowany bootloader TWRP najnowszy bootloader, radio i vendor image (co kolwiek to jest ) Pokaz romu na Nexusie 6P [6.0.1] Wrzucamy rom na urządzenie. Robimy kopię zapasową. Teraz pełny wipe. Wgrywamy rom i gappsy. Wszystkie pliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dobry poradnik skoro nie jest wyjasnione co to vendor image.Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Szukanie w Google nie boli. Vendor.img według użytkownika Gorgtech (forum XDA) to plik do poprawnego działania aparatu. Wgrywa się go przy użyciu TWRP i sekcji Image Option.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Skoro nie boli to mogles sprawdzic i dodac do poradnika.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi