cain666 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Siema,Mam sgs4 (i9505) niebrandowany, soft xeo nigdy nie modowany.Czy jak w ustawieniach pisze "secureboot type:samsung" to moze to oznaczac ze telefon ma zablokowany bootloader?PzdrWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Samsungi europejskie nie mają blokowanych bootloaderów. Wgrywasz root, custom recovery i koniec zabawy.Tap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ok, bo juz sie balem :3Samsung z tego co wiem blokuje bl w niektorych nowych urzadzeniach.Ok, dzieki wielkie, temat do zamkniecia Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nie blokuje tylko są lepsze zabezpieczenia. Trzeba wgrywać roota, żeby co kolwiek zrobić. Temat rozwiązany.Tap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cain666
Siema,
Mam sgs4 (i9505) niebrandowany, soft xeo nigdy nie modowany.
Czy jak w ustawieniach pisze "secureboot type:samsung" to moze to oznaczac ze telefon ma zablokowany bootloader?
Pzdr
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi