Kuba Dombrowski Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam Wie ktoś jak zmienic ten pasek na screenie? Chodzi mi o ten na górze. Ten gdzie można włączyć i wyłączyć WiFi, GPS itd.Chodzi mi żeby te przełączniki w ogóle jakoś inaczej wyglądały jak np na innym androidzie czy coś. Wie ktoś jak to zrobić?Z góry dziękuję za odpowiedź i jak zły dział to przepraszam ))(Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jaki system? Masz roota? Tutaj chyba może pomóc Xposed, ale nie jestem pewien czy są takie moduły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jaki system? Masz roota? Tutaj chyba może pomóc Xposed, ale nie jestem pewien czy są takie moduły [emoji6]System Android 5.1.1 stockRoot jest, xposed mamWysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Być może pomoże Ci GravityBox. Można tam zmienić na prawdę dużo rzeczy, ale nie pamiętam czy pasek stanu. Znalazłem jeszcze takie apki: klik1 klik2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Patrzyłem na te 2 aplikacje i jedna z nich zmienia tło tego wysuwanego paska, a druga zmienia te ikony na samej górze. Mi chodzi nie o ten cienki pasek z godziną, bateria itd. Tylko mi chodzi jak zmienić wygląd tych przełączników od WiFi GPS itp A gravity box mimo dużej ilości restartów nie działa (włączyłem kilka funkcji, ale nie działają) Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Kiedyś znalazłem taki modzik, lecz był on dla cm9, który upodobania do touchwizzowego '' pasku powiadomień''; Myślę że będzie ciężko by go znaleźć, ale popatrzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ale dziala tylko z substratum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Już mam, znalazłem aplikacje do tego. Nazywa się Android N-ify. Niektóre z jego funkcji mi działają, ale jak próbuję zmienić pasek to mam coś takiego. Jak to naprawić? Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu TapatalkaJuż mam, znalazłem aplikacje do tego. Nazywa się Android N-ify. Niektóre z jego funkcji mi działają, ale jak próbuję zmienić pasek to mam coś takiego. Jak to naprawić? Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Nie wiem nie używałem tego. Ale z tego co wiem, to jest moduł który wymaga xposed installer. Posiadasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Oczywiście ze posiadam ;pWysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu TapatalkaI nie wiem czy to ma znaczenie, ale musiałem coś tam do xposed instalować przez recovery. To był chyba framework. To nie zainstalowałem tego normalnego bo z tego co czytałem na samsungu powoduje to bootloop tylko zainstalowałem specjalny, zmodyfikowany pod Touch wiza czy coś takiego ;PWysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 By wanam ? i dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Android N-ify dopiero się rozwija, więc nie ma się co spodziewać, że wszystko będzie działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Dombrowski
Witam
Wie ktoś jak zmienic ten pasek na screenie?
Chodzi mi o ten na górze. Ten gdzie można włączyć i wyłączyć WiFi, GPS itd.
Chodzi mi żeby te przełączniki w ogóle jakoś inaczej wyglądały jak np na innym androidzie czy coś.
Wie ktoś jak to zrobić?
Z góry dziękuję za odpowiedź i jak zły dział to przepraszam ))(
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi