ml13 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Bez zbędnych wstępów, liczą się konkrety...Rom na bazie użytkownika PolishVodka, nieznacznie przerobiony i odchudzony.Cechy: Co zmieniłem: Rom od razu wita nas piękną tapetą. Nie zmieniałem jej, gdyż bardzo mi odpowiada Screeny:Download:https://drive.google.com/file/d/0B9-Yxe-7_BOBdjR6OEdWbHZuNXc/edit?usp=sharingOczywiście dla usprawnienia można doinstalować Seeder, ram menager i tak dalej, ale mi wydają się one zbędne;)Minimalna partycja systemowa to 150MB!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloepoczta Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Jest tylko 63 mb ramu? Nie za mało? Wysłane z mojego ST18i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Jak zamkniesz procesy działające w tle..to będzie o kilkanaście MB więcej.. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 odchudzony. No to Ty nie widziałeś ION alfe. Ten dopiero był "chudy" ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 To ma być rom, a nie romopodobne (jak starter z tu biedronka )...Jest tylko 63 mb ramu?Nie za mało?Na to urządzenie? Aż na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi