Jacek Michalak Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam wszystkich Posiadam Huawei mate 8 którego chyba został uceglony po wgraniu jakiegoś pliku a teraz mam tylko logo Huawei i nie chce się wylaczyc. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Temat poprawiłem i przeniosłem. Regulamin się kłania.Co konkretnie wgrałeś? W jaki sposób wgrałeś ten plik? Musisz wgrać od nowa system używając ADB oraz Huawei File ExtractorTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek Michalak Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 cześć i dziękuje za odzew próbowałem wgrać androida 7 EMUI 5 z foledru Diload Update.app ale nie poszło potem próba przez ABD wgrał się TWRP i próba nie powiodła się następnie znalazłem jakiś plik w necie nawet nie wiem jaki no i próba przez TWRP i potem to już tylko zostało Logo Huawei i brak możliwości wyłączenia mogę wejść tylko w Fastboot mode dodam tylko ze to jest huawei mate 8 z chinskim softem NXT-AL10..Bardzo przepraszam cie za moja pisownie i bardzo proszę o jakaś pomoc dzięki jeszcze raz za zainteresowanie się moim tematem Pozdrawiam PS mam obydwa programy ale z tym file Extraktor niwiem jak postępować inaczej mówiąc nie wiem od czego zacząć a na czym skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Hmmm kolego to narobiłeś. Skąd wogle te twrp? Jeżeli wgrywa się stocka, to powinien być stockowy TWRP. A ty dorwałeś chyba jakiś zmodyfikowany stock z twrp... A problem jest w tym, że masz zablokowany bootloader...i stąd te logo. Co teraz zrobić... Możesz wgrać stocka przez ADB... albo próbować awaryjnie wgrać system przez HiSuite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek Michalak Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 cześć pojęcia nie mam sciagnolem ADB i TWRP-2.8.7.0-ENG potem rom do mate 8 rozpakowalem i z pliku update wyciagnolem 3 pliki recovery,system,boot muwisz ze mam zablokowany bootloader ale jak wprowadzam telefon w fastboot to na dole pisze ze jest odblokowany a przez HIsuite pisze ze not suportet ale jak sprawdziłem to ten program obsługuje moi tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A masz TWRP wgrane na nim? Jak włączasz tryb recovery ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek Michalak Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 ni mogę nic zrobić oprócz tej funkcji Fastboot w recovery nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Mam taką opcje, że spóbuj wgrać twrp.. pobierz rom w postaci zip, wrzuć go na kartę pamięci i wgraj przez TWRP Nie wiem jaką masz wersje telefonu. https://forum.xda-developers.com/mate-8/development/rom-stock-b162-rooted-t3336931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek Michalak Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 moja wersja to HUAWEI MATE 8 NXT-AL10 a rom był chyba B386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Tu jest rom: https://forum.xda-developers.com/mate-8/development/rom-kangvip-slim-t3318572 Hmm. Ale to może być du** blada. Huawei trzeba pod pasować pod wersje buldu rom. Musisz wgrać stocka. Innej opcji nie widzę. Jeden z wariantów: lub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek Michalak Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 sorki nie było mnie w domu ten rom mam wgrać przez TWRP sorki ze pytam ale już się pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Możesz. Ale to może nie pomóc. problem stanowią buldy romów.. muszą być kompatybilne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek Michalak Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 odblokowałem jeszcze raz bootloader teraz wyświetla to ale podłączyłem go żeby się podładował potem jeszcze raz sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 papcio6701 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam. Jak udało ci się wejść w bootloader zdjęcie wyżej. mam to samo co ty i nie wiem co działać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam. Jak udało ci się wejść w bootloader zdjęcie wyżej. mam to samo co ty i nie wiem co działać dalej. Pisze wcisnąć power żeby kontynuować. Lub volume up przez 3 sekundy żeby wejść w recovery i przywrócić urządzenie Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jacek Michalak
Witam wszystkich
Posiadam Huawei mate 8 którego chyba został uceglony po wgraniu jakiegoś pliku a teraz mam tylko logo Huawei i nie chce się wylaczyc.
Proszę o pomoc
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi