ml13 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Najnowsza i ostania odsłona mojego romu. Więcej już zrobić raczej nie będę Wychodzi tylko dlatego, że dużo osób mnie pytało o nową wersje i chwaliło ten rom. 20 tysięcy wyświetleń na polskich forach, setki pobierań...to właśnie JBS Project by ml14 Z pierwotnego założenia rom miał być szybki i czysty. Wróciło kilka usuniętych aplikacji, gdyż i tak nie zajmują one dużo i nie obciążają systemu. A teraz trochę konkretów :Zmiany : - Nowa baza "CM10 final#2" PolishVodki- Zarządzanie ramem, jest go więcej;- Usprawniłem przejścia okien (ogólnie animacje);- Czcionka z androida 4.2.2;- Powrócił do aplikacji systemowych kalkulator i dyktafon.;- Nowe dźwięki blokady, dotyku ekranu, dzwonienia itd.;- Inne biblioteki soundfx (głośnik teraz nie charczy, jak to miało miejsce w CM10 PolishVodki final 2);- Inne poprawki związane z wydajnością i stabilnością;Screeny :Download:https://drive.google.com/file/d/0B9-Yxe-7_BOBYmJiQWs5LVpqbWs/edit?usp=sharingRom mojego autorstwa - zabraniam kopiowania i rozpowszechniania bez mojej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi