PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Chciałem się z wam pokazać taki oto komunikator. Jest to nie oficjalny klient znanej aplikacji telegram. Jest wiele ciekawych opcji, można również bawić się motywami, przechowywać wiadomości w chmurze itp. Telegram to aplikacja w praktyce bardziej do dyskusji w grupach matematycznych niż faktycznie do komunikacji między znajomymi. Przeczesujac Xda zobaczycie wiele developerów którzy zapraszają do dyskusji na temat Romów itp. Dodałem kilka screenow że swojego telefonu żeby obraz aplikacji był bardziej realny, jak rzeczywiście to jest i jakie są różnice. DOWNLOAD https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.plus&hl=pl&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dplus+messenger&pcampaignid=APPU_1_bFJzWL2BFIeza8fvq-AH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Alternatywa komunikatora telegram. Logujesz się do konta telegram przez ten komunikator mi dużo bardziej odpowiada ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dzięki, też nie ogarniałem tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi