Tomek Kupis Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam dzisiaj nareszcie udało mi się wgrać cm 10,1 by OWL jestem osobą początkującą więc liczę na wyrozumiałość Ale za nic nie wiem jak pobrać aplikacje na komputer z google play znalazłem jeden poradnik ale trzeba podać jakiś numer z telefonu którego nie mogę uzyskać Liczę że ktoś mi wytłumaczy jak mogę pobrać i zainstalować aplikacje na tego roma Z góry bardzo dziękuje : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Czy prócz romu masz zainstalowane gaaps? Oczywiście pyta się mnie laik to też inaczej pytanie muszę sprecyzować - czy masz google play? Jeżeli nie to w tym poście masz link do niego gdzie wgrywa się go tak jak custom rom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi