dawidedziu Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam! W jaki sposób mogę zaktualizować system na OPO? Po zaktualizowaniu do nowszego Androida 7.1 nie mogę wykonać żadnej aktualizacji. Macie jakieś porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 I co się dzieje po naciśnięciu aktualizuj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 A ręcznie kolego? Masz monit.. jak nie tak- to inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawidedziu Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Przechodzi mi do TeamWin'a. Wcześniej wszystko działo się z automatu - system się aktualizował. Teraz musiałbym ręcznie to zrobić, ale nie wiem co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dawidedziu
Witam!
W jaki sposób mogę zaktualizować system na OPO? Po zaktualizowaniu do nowszego Androida 7.1 nie mogę wykonać żadnej aktualizacji. Macie jakieś porady?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi