Kamil Czachor Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Po zainstalowaniu aktualizacji system nie uruchamia się. Mogę zresetować w trybie recovery ale niestety stracę cenne dla mnie kontakty, co zrobić jak je zapisać, z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Jeśli masz TWRP to zrób kopię zapasową /data. Następnie wgraj stock, tylko tak aby nie zrobić pełnego formatu. Jeśli jednak tak się stanie to przywróć kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Kontakty powinny być zapisywane na koncie Google. Zaloguj się przez komputer tutaj https://contacts.google.com/preview/all i sprawdź czy masz kontakty. I tak i tak musisz zresetować telefon, aby go uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamil Czachor
Po zainstalowaniu aktualizacji system nie uruchamia się. Mogę zresetować w trybie recovery ale niestety stracę cenne dla mnie kontakty, co zrobić jak je zapisać, z góry dziękuję za pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi