King_Stone_69 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Z wielkim zaszczytem mogę zaprezentować wam Remix OS na Nexusa 10! Jeśli nie wiesz czym jest ten custom rom to koniecznie przeczytaj. Nie odpowiadamy za uceglenia! standardowo odblokowany bootloader ADB naładowany Nexus fajnie byłoby abyśmy mieli kabel OTG do podłączenia myszki i klawiatury (ja mam adapter jednocześnie do obu) Z linku podanego na końcu ściągamy paczkę z romem (a właś. pliki obrazów) i zostawiamy je gdzieś na widoku (pulpit). Szajsungowi Nexusowi 10 włączamy tryb debugowania i podłączamy go oryginalny kablem do komputera. Po kolei wpisujemy do ADB adb reboot fastboot (jak nie zadziała to adb reboot bootloader) adb fastboot flash system system.img (plik przeciągamy do konsoli) adb fastboot flash recovery recovery.img (plik też można przeciągnąć) adb fastboot flash boot boot.img i na koniec adb fastboot reboot https://drive.google.com/file/d/0B6QbFTXmsda3VDhCMUU3OVg1S2s/view Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi