pietrek77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Witam, mam mało pamięci a bardzo chciałbym ją powiększyć słyszałem o pewnej zmianie pamięci wew na microSD. Mam tablet Samsung Galaxy TAB 4 WiFi. Próbowałem lecz mam inaczej zapisane niż inni czy ktoś mógły pomóc, najlepiej gotowca. Na dole zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Użyj lepiej apki do montowania katalogów, pewniej, lepiej, szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietrek77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) ale jakiej, nie mógłbyś podać co mam wpisać lub zamienić, bardzo mi na tym zależy. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez pietrek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Możesz podać ten plik?, podmienie ci go na zmienonego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietrek77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 To poniżej - tablet jest zrootowany. Jak najszybciej jeśli to możliwe Potem mam to zapisać, napisz co wcisnąc itp ja troche nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Chodziło mi o plik do pobrania. Trochę się boje, nie wiem czy ci nie zwale fona. Chcesz zaryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietrek77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 ok dawaj jak coś wyzeruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zmień czcionke, nie umiem się z tego rozczytać. Albo inny notatnik. Pół kodu mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietrek77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 ciężko będzie na pewno nie odczytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 No nie, troche liczby. Pobierz inny notatnik ze sklepu play i otwórz to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietrek77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 występują liczby 3.2 ,3 ,2 ,0 nie mam już siły i czasu aby pobierać - jeśli mi pomożesz będe dłużny :))) Jest jakas szansa, bardzo mi zależy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Podmień: dev_mount external_sdcard /mnt/external_sdcard auto /devices/platform/sdhci-pxav3.0/mmc_host/mmc1 na: dev_mount internal_sdcard /mnt/external_sdcard auto /devices/platform/sdhci-pxav3.0/mmc_host/mmc1 Podmień: dev_mount internal_sdcard /mnt/sdcard15/devices/platform/sdhci-pxav3.2/mmc_host/mmc0 na: dev_mount external_sdcard /mnt/sdcard15/devices/platform/sdhci-pxav3.2/mmc_host/mmc0 To co pogrubione ulega zmianie! NIE POMYL SIE! Po wszystkim zreebotuj urzadzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietrek77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ok potem sprawdzę mam nadzieje że się uda a co znaczy zrebotuj ? ?? Uruchomić jeszcze raz ale mam to zapisać tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Tak, zapisz i uruchom ponownie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietrek77 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Ulti przepraszam ale mógłbyś od tego co trzeba zamienić napisać gotowa ja bym to skopiował, bardzo cie proszę tylko ten kawałek co trzeba zmienić już gotowy daj. Udałoby ci się wiem że cie zanudzam ale potrzebuję tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Apką folder mount zamontujesz katalogi; Dlaczego to bezpiecznejsze? Bo nie ma wtedy ryzyka że źle nadasz uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ja ci więcej nie podam. Jak nie umisz podać całego pliku to mi się nie chce tobie już pomagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietrek77 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ulti jak całego pliku? Oco chodzi wysłałem ci cały kod z pliku i proszę abyś go zmienił napisz co potrzebujesz to dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 PODAJ po prostu TEN PLIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pietrek77
Witam, mam mało pamięci a bardzo chciałbym ją powiększyć słyszałem o pewnej zmianie pamięci wew na microSD. Mam tablet Samsung Galaxy TAB 4 WiFi. Próbowałem lecz mam inaczej zapisane niż inni czy ktoś mógły pomóc, najlepiej gotowca. Na dole zdjęcie
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi