KoorloPL Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam wszystkich forumowiczów!Mam zaszczyt przedstawić wam Androida 7.1 Nougat na LG G2! Jest to system oparty na Cyanogenmodzie.Nie odpowiadam za wszelakie uszkodzenia/bricki telefonu!Wymagania:ROM: https://basketbuild.com/devs/resurrectionremix/d802/NougatGApps: opengapps.orgRoot,TWRP (ZALECAM W MOŻLIWE NAJNOWSZEJ WERSJI!)instalacja:*Ściągamy wszystkie pliki, upewniamy się, że bootloader jest odblokowany i czy TWRP jest w najnowszej wersji 1. Robimy full wipe (Dalvik, Cache, Data, System)2. Instalujemy ROM3. Instalujemy GApps4. Znowu full wipe( bez system! ) gotowe!Systemu nie testowałem, jest w fazie beta, jeśli ktoś z nim eksperymentuje niech podzieli się tym jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Nie wiem czy coś robię źle, najnowszy builid (weekly), łapie bootloopa na G2 D802 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Bo to wersja weekly. Poczekaj chociaż na unstable, czy coś podobnego. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi