kacperf1234 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Przymierzam się do zainstalowania ROMu ,,Thor S7 " na Samsunga Galaxy S4 jfvelte i pytam się czy ktoś już używał tego ROMu i czy go poleca, co go w nim irytowało itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Zrób pełny nandroid backup i go wgraj, a sam się przekonasz czy fajny.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Rom spoko super i w ogóle. Ale zużycie baterii ram to masakra chwila moment i po baterii. Jedyne co mnie tam irytuje to właśnie to duże użycie energii i ram. Możesz wyrzucić sporo niepotrzebnych aplikacji systemowych. Trochę Ci to pomoże. Wiesz... jest tam dużo bajerów w sensie aplikacji pozerajacych wręcz baterię. Na pewno nie wszystkie z nich używasz. Ogólnie mogę powiedzieć że w miarę spoko jeśli lubisz Touchwiza. Mój s4 cały czas siedzi na tym właśnie romie. CM i wszelakie pochodne już mi się przejadly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariusz Wrobel Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Tez chce zainstalować ten rom tylko nie mogę za cholerę znaleźć zadnej instrukcji ani skąd go pobrać... pomoże ktos ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dodam go? jeśli potrzebny nadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kacperf1234
Przymierzam się do zainstalowania ROMu ,,Thor S7 " na Samsunga Galaxy S4 jfvelte i pytam się czy ktoś już używał tego ROMu i czy go poleca, co go w nim irytowało itp
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi