rhaokir Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Siemanko. Mam problem od momentu zainstalowania CM13 nightly 20161117. Nie działa mi dualSIM. Nie odczytuje żadnej karty. Do tego Wi-Fi samo co chwilę sie wyłącza i włącza. Jakieś porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miko1x5 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Spróbuj od nowa (jeszcze raz) zainstalować CMS13 nightly 20161117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Jesteś świadomy tego, że wersja nightly jest najbardziej niestabilną wersą oprogramowania? Jeżeli chcesz system użytkowy a nie testowy to zainstaluj wersje stable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rhaokir
Siemanko. Mam problem od momentu zainstalowania CM13 nightly 20161117. Nie działa mi dualSIM. Nie odczytuje żadnej karty. Do tego Wi-Fi samo co chwilę sie wyłącza i włącza. Jakieś porady?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi