Igor Sikora Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam Właśnie odblokowałeś bootloader i chciałbym zrootować lecz gdy wchodzę w tryb recovery mam biały ekran czekałem może coś się ładuje ale nic Potrzebuje waszej pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miko1x5 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Spróbuj zrobić przywracanie ustawie fabrycznych w systemie (problem z oprogramowaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Igor Sikora Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Dobra ale próbować rootować czy odpuścić ? (jak już przywróce ustawienia fabryczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Ja bym próbował. Root pozwala na o wiele lepsze korzystanie z systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miko1x5 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Należy pamiętać ,żę serwis może odrzucić gwarancję z powodu roota na telefonie (modyfikacja oprogramowania),roota można także cofnąć dlatego jeśli jesteś początkującym użytkownikiem Androida to bym odradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Ten telefon jest z 2013 więc gwarancja bym się nie przejmował specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miko1x5 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Telefon jest z 2013 roku, ale istnieje możliwość kupienia tego telefonu o wiele później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Igor Sikora Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Ten telefon nie ma gwarancji od 2,5 roku wiec zrobie i narazie próbuje lecz mam jeszcze jedno pytanie czy jak już odblokowałem bootloader i zrobiłem ustawienia fabryczne to się bootloader zablokował czy wciąz jest odblokowany ? Zrobiłem ustawienia fabryczne i cały czas biały ekran w trybie recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Igor Sikora Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Halo jest ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miko1x5 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Czy wcześniej był wgrywany inny system operacyjny(poza oficjalnym systemowymi aktualizacjami) ? Innym rozwiązaniem może być przytrzymanie przycisku włączania/wyłączenia telefonu przez około 15-30 sekund po tym ekran telefonu powinien lekko zamigotać, następnie ponownie uruchom telefon w trybie recovery i zobacz czy pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Igor Sikora Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Nie był wgrywany inny system . I próbowałem ale albo ślepy jestem i nic nie migało ale i tak nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Igor Sikora
Witam
Właśnie odblokowałeś bootloader i chciałbym zrootować lecz gdy wchodzę w tryb recovery mam biały ekran czekałem może coś się ładuje ale nic
Potrzebuje waszej pomocy!
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi