Thenion Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Witam,problem występuje po wpisaniu komendy " fastboot oem get_identifier_token" wyskakuje tylko "Waiting for device". Bardzo proszę o pomoc,kupiłem ostatnio ten telefon i chciałbym wgrać mu nowy rom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 - sterowniki - inny port - inny kabel Sam włączony tryb nie oznacza poprawnej komunikacji między urządzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 3 minuty temu, Thenion napisał: Waiting for device Czeka na podłączenie urządzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thenion Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Urządzenie jest podłączone i jest też w trybie fastboot :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thenion Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 17 minut temu, Pawliniak napisał: - sterowniki - inny port - inny kabel Sam włączony tryb nie oznacza poprawnej komunikacji między urządzeniami Zastosowałem się do porad,nawet na innym komputerze próbowałem,niestety błąd występuje w dalszym ciągu. Nie ma innej możliwości odblokowania bootloadera? Tracę już nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 fastboot oem unlock?Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thenion Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 @up pomogło,dzięki wielkie proszę jeszcze o nie zamykanie tematu gdybym miał ewentualny problem z rootem czy też romem Temat można zamknąć,wszystko działa poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Thenion
Witam,problem występuje po wpisaniu komendy " fastboot oem get_identifier_token" wyskakuje tylko "Waiting for device". Bardzo proszę o pomoc,kupiłem ostatnio ten telefon i chciałbym wgrać mu nowy rom.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi