Monokuma Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jak w temacie. Szukam jakichś ciekawych gier tekstowych w stylu gry Seen na Androida. Swoją drogą ta gra jest jedną z lepszych w jakie grałem ostatnio. Zna ktoś coś podobnego z wyborami podczas gry. Będę wdzięczny za propozycje.Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Minecraft story mode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 To mam kupione i nawet w to jeszcze nie grałem . A sama gra wygląda inaczej niż to czego szukam. Szukam gier w stylu Martian The Game. Czyli że sam text w grze jest. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Dnia 5.11.2016 o 21:09, PeliKan napisał: Minecraft story mode? To jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi