afc97 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam. Mam pewien problem. Jakiś czas temu upadła moja p9 w wyniku czego skrzywiła mi się ramka, wszystko pokazane na zdjęciach. Znajdę gdzieś taką ramkę? Na allegro niestety nie ma czegoś takiego, również na internecie nigdzie tego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Na olx popatrz w zalanych telefonach itp. Może niedrogo kupisz jakieś p9 co by był zalany cały. Wtedy części na przestrzał etcWysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 afc97 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 10 minut temu, Monokuma napisał: Na olx popatrz w zalanych telefonach itp. Może niedrogo kupisz jakieś p9 co by był zalany cały. Wtedy części na przestrzał etc Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Niby tak, ale co wtedy z czytnikiem linii papilarych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Niby tak, ale co wtedy z czytnikiem linii papilarych?A to co czytnik w ramkę wbudowany jest czy co? Szczerze to jeszcze nie miałem telefonu z czytnikiem więc nie wiem jak to może wyglądać. Ale na moje oko albo powinien być z przodu, albo z tyłu. Jak np w nowszych lg z serii g. Także sama wymiana ramki nie powinna mieć na nic wpływu. Ale tylko mniemam. Jak się boisz że coś uszkodzisz to idź z tym do serwisu GSM. Tam powinni za drobną opłatą wymienić ten element Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
afc97
Witam. Mam pewien problem. Jakiś czas temu upadła moja p9 w wyniku czego skrzywiła mi się ramka, wszystko pokazane na zdjęciach. Znajdę gdzieś taką ramkę? Na allegro niestety nie ma czegoś takiego, również na internecie nigdzie tego nie znalazłem.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi