UXIX Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Posiadam wersję bez P na końcu i poszukuję sprawdzonego romu dla mojego smartfona oraz kernela. W tej chwili używam Chrono i jestem na CM12 od Serygiela, ale zdarzają się ścinki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UXIX Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Znalazłem takie cudo jak Resurrection Remix v5.5.6. Nie działa nagrywanie, ale płynność jest i jestem zadowolony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 PeliKan Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Cm10. 2 od TeamCanijca z dodatkiem powiększenia pamięci wewnętrznej z motywen i launcherem i widgetem pogody (to działało jak rakieta z 3 lata temu) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Monokuma Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja ze swojej strony polecam CM11 od Ace2nutzera. Śmiga mi już drugi miesiąc bez zmuł. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Monokuma Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Rzeczywiście działa jak rakieta, ale wolę coś nowszego spróbuje Ace2nutzera (najwyżej wrócę do CM 10.2). EDIT: U mnie już tak nie kolorowo z tym Nutzerem. Szukam dalej, jak się nie uda wracam do 10.2.Oczywiście kernel odpowiedni dograleś od Ace2nutzera? Na nim ten CM11 powinien śmigać Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UXIX Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dzięki, spróbuję i się odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UXIX Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Rzeczywiście działa jak rakieta, ale wolę coś nowszego spróbuje Ace2nutzera (najwyżej wrócę do CM 10.2). EDIT: U mnie już tak nie kolorowo z tym Nutzerem. Szukam dalej, jak się nie uda wracam do 10.2. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jakiś SlimRom? O ile jest...Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
UXIX
Posiadam wersję bez P na końcu i poszukuję sprawdzonego romu dla mojego smartfona oraz kernela. W tej chwili używam Chrono i jestem na CM12 od Serygiela, ale zdarzają się ścinki...
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi