Javor1500 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam, Jestem od niedawna właścicielem Samsung Galaxy Rugby Pro SGH-i547. Niestety soft jest po angielsku. Chciałbym wgrać po polsku, może byc stockowy. Moze ktoś podpowiedzieć jaki soft trzeba wgrać? Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 A próbowałeś apke more locale 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Javor1500 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dziekuję-działa jest w miarę ok ale czy jest jednak sposób, żeby wgrać polski soft? Lub np jakiś CM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Z tego co widzę to ten model wyszedł tylko na USA, wiec Polskiego stocka nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Jedynie more locale 2. Normalnie byś musiał portować rom z telefonu o podobnych parametrach ale wypuszczonego na Europę.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Javor1500 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Dnia 3.11.2016 o 22:35, CyanowyLenovo napisał: Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Witaj, Dziekuję-będę zwracał na to uwagę-Pozdrawiam! Dnia 4.11.2016 o 10:24, PeliKan napisał: Z tego co widzę to ten model wyszedł tylko na USA, wiec Polskiego stocka nie będzie Podobno odpowiednikiem jest galaxy xcover 2.... Dnia 4.11.2016 o 12:42, King_Stone_69 napisał: Jedynie more locale 2. Normalnie byś musiał portować rom z telefonu o podobnych parametrach ale wypuszczonego na Europę. Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Czy wiesz może jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 https://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/319-1.-ROM---Tworzenie-ROMu-ze-źródeł-CyanogenModU nas jest tylko to. Skorzystaj z EasyBCD.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Javor1500 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Cóż będę musiał spróbować-kupiłem telefon troche pochopnie-nie wziąłęm pod uwagę braku wsparcia wśród miejscowych. Mam też problem z głośnikiem-niektóre osoby mnie nie słyszą-przez słuchawkę BT jest ok. Niby na dyktafon nagrywa ok.... Czy orientuje się ktoś z Was czy mogę wgrac soft do xcover 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie możesz bo uceglisz, pomimo że są to podobne telefony, lecz nie identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Tylko portowanie albo pisanie własnego romu.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Javor1500
Witam,
Jestem od niedawna właścicielem Samsung Galaxy Rugby Pro SGH-i547. Niestety soft jest po angielsku. Chciałbym wgrać po polsku, może byc stockowy. Moze ktoś podpowiedzieć jaki soft trzeba wgrać?
Pozdrawiam,
Michał
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi