loj555 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Posiadam tablet sony sgp321 od orange i status odblokowania jest na NO jak odblokować ten bootloader. Prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Tego samemu nie zrobisz. Trzeba pójść do salonu Orange, żeby Ci go odblokowali. Koszt to jakieś 5-70 zł, może troszkę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Każde urządzenie Sony z Orange tak ma. Ja się zastanawiam nad LG.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jedyna opcja to odpłatnie u kogoś kto zdejmie taką blokadę boxem serwisowym. Znam jedną osobę co się tym zajmuje w telefonach Sony właśnie. Koszt w telefonach waha się od 50 do 120 zł. Jak jest z tabletami niestety nie wiem. Właśnie dlatego nic z Orange się nie kupuje. Oni tylko w Polsce zakładają dziwne blokady typu simlock /blokada na bootloader Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 loj555 Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Dnia 3.11.2016 o 16:46, Monokuma napisał: Jedyna opcja to odpłatnie u kogoś kto zdejmie taką blokadę boxem serwisowym. Znam jedną osobę co się tym zajmuje w telefonach Sony właśnie. Koszt w telefonach waha się od 50 do 120 zł. Jak jest z tabletami niestety nie wiem. Właśnie dlatego nic z Orange się nie kupuje. Oni tylko w Polsce zakładają dziwne blokady typu simlock /blokada na bootloader Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Czy mógłbyś mi kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Czy mógłbyś mi kogoś polecić.To juz zapraszam na pw jeżeli dalej jesteś zainteresowany. Nie będę podawać linka bo to Polskie konkurencyjne forum o tej samej tematyce Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Na Elektroda jest forum ogólnym jeśli mówi o temcie zamieszczonym na forum o XperiachWysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
loj555
Posiadam tablet sony sgp321 od orange i status odblokowania jest na NO jak odblokować ten bootloader.
Prosze o odpowiedz.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi