Elevin Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Dzis zaaaktualiczowałem system (mam androida od cyangenmod) i gdy właczyłem telefon cały czas wyskakuje " Usługi google zostały zatrzymane" i "Aplikacja Trebuchet została zatrzymana" wyskakuje to dosłownie cały czas i nic nied a sie zrobic. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Spróbuj zreinstalować paczkę aplikacji od Google 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elevin Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Kolega mi powiedział, żebym ustawienia fabryczne dał. Zrobiłem tak i usunęła mi się cała paczka google. Nie mam kompletnie nic, nie mogę zainstalować żadnej aplikacji.. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Zainstaluj Gapps'y jeszcze raz. Jeśli to nie pomoze, to wgraj ROM i Gapps jeszcze raz uprzednio robiac Full Wipe. Na przyszłość nie rób ustawień fabrycznych z poziomu systemu tylko przez Recovery. Tak się właśnie może stać na Custom ROM'ach jak i na stockach jak ten błąd lub poważniesze problemy robiąc ustawienia fabryczne od systemu Android 5.0 wzwyż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elevin Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 wgrałem Usługi google play io wysyakuje komunikat "niestety, aplikacja Usługi google play została zatrzymana." :/ i w pasku stanu jest "Aplikacja gapps nie bedzie działaś, jeśli nie zaaktualizujesz Usługo google play, klikam w to i wyskakuje białe tło i kecoce sie kółko na środku. Czyli wgrać nowy ROM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Pobierz przez apk downloader usługi Google play z kompa i tak wgraj ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Możesz zrobić tak jak kolega niżej napisał: 6 godzin temu, PeliKan napisał: Pobierz przez apk downloader usługi Google play z kompa i tak wgraj ręcznie Lub zainstalować na nowo ROM z Gapps'ami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elevin Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jak instaluje Gapps'y od nowa to jest ten sam problem co na poćzatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Zacznijmy może od tego co to za Cyanogenmod. 13? 12.X?Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Coś mi się wydaję że musisz zrobić wipe /system, następnie /data, następnie /art\dalvik i, sflashować jeszcze raz te aktualizację romu i od razu gappsy Pamiętaj by flashować najnowszą wersję paczki gapps na Twój rom (chodzi mi o date ostatniej modyfikacji według serwera z którego pobierasz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Elevin
Dzis zaaaktualiczowałem system (mam androida od cyangenmod) i gdy właczyłem telefon cały czas wyskakuje " Usługi google zostały zatrzymane" i "Aplikacja Trebuchet została zatrzymana" wyskakuje to dosłownie cały czas i nic nied a sie zrobic. :/
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi