xzenekx Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Proszę o pomoc mam ten telefon przez 1 miesiąc i już się zepsuł PROSZE o pomoc !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Wgraj stocka.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xzenekx Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Dnia 30.10.2016 o 13:40, King_Stone_69 napisał: Wgraj stocka. Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Dlaczego nie mam takiego czegoś jak wipe data/cache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xzenekx
Proszę o pomoc mam ten telefon przez 1 miesiąc i już się zepsuł PROSZE o pomoc !!!!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi