smoczatko Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam,w jaki sposób mogę poprawić sygnał sieci żebym nie musiał zostawiać N3 przy oknie żeby było można się do mnie dodzwonić.A N3 jest na stoku i w sieci Lebara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Lebara? Ten operator w Polsce wgl istnieje? o.O Sprawdź czy z inną kartą sim będzie to samo.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Spróbuj przedstawić zasięg na gsm Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smoczatko Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Ten operator jest w Niemczech Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Możliwe, ze nie do końca ten telefon jest zgodny z "naszą" siecią. Żeby to wykluczyć wgraj jakikolwiek czysty stock do Note 3 LTE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smoczatko Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 On jest na czystym niemieckim sofcie Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaPrzełożyłem tą samą kartę do SGS1 i mam zasięg w całym domu,to jednak N3 ma słaby modem gsmWysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
smoczatko
Witam,w jaki sposób mogę poprawić sygnał sieci żebym nie musiał zostawiać N3 przy oknie żeby było można się do mnie dodzwonić.
A N3 jest na stoku i w sieci Lebara.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi