Mrozik7 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam. Tak jak w temacie. Bawiłem się dzisiaj aplikacją L Speed [Root] Bawiłem się wszystkim w niej. Po restarcie zauważyłem, że kolory wyświetlacza są bardziej nasycone niż przedtem a to mi mega przeszkadza. Nawet po przywróceniu backup który zrobiłem w apce przed zmianą czegokolwiek czy przywróceniu w niej ustawień domyślncyh kolory nadal są przesycone. Gdzie siedzi błąd? Co powinienem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Hak wipe nic nie pomoże i wgranie stocka to wina hardwarowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik7 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Czy możesz napisać jaśniej? Albo inaczej bo nierozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Jak nie pomoże reset do ustawień fabrycznych i wgranie oprogramowania to może to być wada fizyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi