Monokuma Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Jak w temacie. Bo już nerwowo nie wyrabiam z tą przeglądarką. Dzisiaj 4 razy sama się zaciela.I tylko zamknięcie aplikacji pomogło. To jest nie normalne żeby przeglądarka zacinala się przy szukaniu czegoś w wynikach Google. Strony przewinąć nie mogę bo zwiecha. Taki tapatalk w najnowszej wersji beta działa lepiej niż opera. A jakiś czas temu mulił niemiłosiernie. Widać przy tapatalku pracują nad naprawianiem błędów. W operze nie. Potrzebuje przeglądarki która będzie. Lekka nie zajmuję bóg wie ile miejsca w pamięci. Wszystkie strony internetowe działają poprawnie. Potrafi tak jak opera mini zapisywać strony do czytania na później. Tylko tyle. Nawet niech sobie reklamy wyskakują. Byle by działała sprawnie. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Spróbuj tą przeglądarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Chorme DEV. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że chodzi lepiej od zwykłego Chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PikaKnight Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Osobiście korzystam z Dolphin Browser - całkiem lekka, szybka przeglądarka https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Póki co zainstalowałem zwyczajną operę na Androida. Jakoś do ucbrowser nie mogę się przekonać. To chrome ulepszone sprawdzę Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi