KrokoDJ Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Witam obecnie mam cyjana 13 i chciałbym się dowiedzieć jaki ROM będzie najlepszy Wysłane z mojego ONE A2001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Zobacz rom Resurrection Remix, albo Blispop, http://forum.xda-developers.com/oneplus-2/development/apexperia-cm12-1-official-sony-lollipop-t3235352, Albo wróć do OxygenOs ale Community bulid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 XOSPWysłane z mojego nowiutkiego LG G3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi