smoczatko Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witam,jaki byście polecili custom rom,żeby był stabilny i żeby bateria dłużej trzymała i żebym nie miał problemów z GPS - em. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Bazowany na stocku czy na AOSP/CM? Slim Rom albo Resurrection Remix.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smoczatko Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Obojętne,może być z tych trzech nawet po jednym,bo teraz jestem na stoku niemieckim 5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 To Resurrection Remix wgraj i będzie cacy.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
smoczatko
Witam,jaki byście polecili custom rom,żeby był stabilny i żeby bateria dłużej trzymała i żebym nie miał problemów z GPS - em.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi