Marek Tomala Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witam trochę jestem zielony i prosiłbym o info jakie aplikacje łączne z systemowymi mogę całkowicie usunąć z mojego LG 4x HD 4.1.2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Te które znajdziesz na ekranie głównym, talk back...Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marek Tomala Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nie które mam na ekranie głównym ale ich nazwa jest inna więc nie chce czegoś źle zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nikt ci nazw nie poda. Pobierz apkę Usuwanie aplikacji systemowych i usuwaj: apki od Google poza Usługami i sklepem Play. Coś tam jeszcze znajdziesz.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marek Tomala
Witam trochę jestem zielony i prosiłbym o info jakie aplikacje łączne z systemowymi mogę całkowicie usunąć z mojego LG 4x HD 4.1.2 .
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi