hajmon7 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 witam posiadam tablet samsung galaxy tab 2 10.1 z CM 10.1.3-p5100 od jakiegoś czasu otrzymuję mnóstwo "transmisji komórkowych" pomimo wyłączenia tego w opcjach SMS/MMS > transmisje komórkowe > ustawienia już wgrywałem od zera system myśląc że to wina jakiejś aplikacji ale nie pomogło. ktoś ma jakiś pomysł jak się tego pozbyć ? z góry dzięki za wszelkie rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Nie za bardzo rozumiem... dostajesz transmisje komórkowe? To chyba dobrze że Ci nie ubywa transferu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hajmon7 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 pisząc transmisje komórkowe miałem na myśli takie komunikaty typu flirt , zadzwon na numer 0700... itp wlacza sie to w ustawieniach systemu > (sieci zwykle i bezprzewodowe) więcej... > Transmisje komórkowe. z tym ze mam wszystko tam wyłączone a dostałem dzisiaj już 47 takich. naprawdę nikt nie ma z tym takiego problemu jak ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ustawienia-> zadzwoń-> odhaczyć "komunikaty sieci komórkowej" Wiadomości > Ustawienia > Wiadomości CB i usuń zaznaczenie w zależności od oprogramowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hajmon7 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 sory ale nie potrafie znalezc zadnej z opcji które wypisałeś jedyne opcje odnosnie komunikatow sieci komorkowej mam w ustawieniach aplikacji do pisania SMS ewentualniue ustawienia > sieci zwykle i komorkowe > wiecej >transmisje komorkowe myslalem ze kazda wersja cyanogenmod jest przynajmniej w ustawieniach taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Przez najbliższy tydzień nic na to nie poradzę bo mój telefon robi sobie wycieczkę do serwisu, dopiero po tym zainstaluję CMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uplaudek Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dostaje caly czas.. sex sms z Transmisji Komórkowej mam wszystko odchaczonę tel SG3 CM11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 baba.jaga Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Mam ten sam problem z swoim SGS2 + CM11 a pokładzie. W ciągu dnia udaję że ich nie zauważam - najgorzej jest w godzinach późnowieczornych i nocnych kiedy każda z "wiadomości" sygnalizowana jest dźwiękiem i krótką wibracją. Doszło do tego, że zacząłem wyłączać tel. na noc. Przy okazji wyszła "lipa" w CM11. Odnalazłem apkę "transmisje komórkowe" - nie można jej odinstalować na wprost bo jest systemowa. Lecz można "wymusić zatrzymanie" + "wyłączyć" , oraz "aktywować ochronę prywatności".Pomimo włączenia wszystkich powyższych opcji - najbliższa nadchodząca transmisja włącza apkę automatycznie i wszystko jest o staremu - czyli lipa do kwadratu. Mnie to zaczyna wyglądać na stalking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Najprościej to chyba iść do operatora i niech wyłączy je kodem albo jakoś tak. A na noc można użyć aplikacji silence - która wyciszy telefon i wyłączy wibracje o określonych godzinach.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MASLO Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Miałem taki sam problem w Samsung Galaxy S || CyanogenMod i wszedłem w ustawienia wiecej transmisje komórkowe i tam odznaczyłem wszystkie fajki oprucz wibraci i od tamtej pory nic mi nie przychodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hajmon7
witam
posiadam tablet samsung galaxy tab 2 10.1 z CM 10.1.3-p5100
od jakiegoś czasu otrzymuję mnóstwo "transmisji komórkowych" pomimo wyłączenia tego w opcjach SMS/MMS > transmisje komórkowe > ustawienia
już wgrywałem od zera system myśląc że to wina jakiejś aplikacji ale nie pomogło.
ktoś ma jakiś pomysł jak się tego pozbyć ?
z góry dzięki za wszelkie rady
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi