RdQ Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Witam, Mam problem z telefonem a dokładnie chodzi o telefon LG G PRO LITE D684. Problem w nim jest taki, że nie chce się włączyć. Przy włączeniu telefonu na dole ekranu ukazuję się taka informacja Boot certification verification <-1>. O co może chodzić, jak naprawić to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Wgraj stocka przez kdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RdQ Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 ... Witam, KZD nie widzi telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 A więcej szczegółów... screen.. sterowniki itp? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 A odznaczyłeś LG Modem w menadżerze urządzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RdQ Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam, Jak wyłączyłem modem LG i jak podłączyłem telefon zaczęły instalować się sterowniki (SS) ale nie zostały zainstalowane. W menadżerze urządzeń mam takie coś jak w SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Pobierz drivermax i zaaktualizuj przez niego ten stwrownik, po czym odinstaluj go bo wkurza reklamami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RdQ Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Program nie wyszukuje tego sterownika. Telefon wchodzi w Tryb Download mode. Niby przez KZD rom sie zainstalował ale telefon nadal stoi na logu LG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Zrób to jeszcze raz i poczekaj do 30 minut jak będzie się uruchamiał, jak po 30 minurach nic się nie zmieni, zrób wipe w recovery; Albo od razu zrób wipe; Może to być dlatego że większość programów do wgrywania stocków nie robią wipe data, nie tylko KDZ tak robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RdQ Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 W Upgrade najpierw wybrałem Normal Flash i niby się wgrało ale stoi na logu LG, a jak wybiorę CSE Flash przy dekompensacji czy jakoś tak dojdzie do 80% i program przestaje działać. A przy select country nie mam do wyboru żadnego języka. Tylko, że nie mogę wejść w recoevry albo złe połączenia klawiszy robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Wywal ten lg flashtool 2014, zrób przez KDZ Updater w trybie cs emergency, Albo zwykłym lg flashtooolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RdQ Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Można prosić o wyjaśnienie jak mam to zrobić ? Czy może być tak że telefon nie chce się właczyć bo pobrałem V20E LGD686, a pod klapką tam gdzie bateria jest napisane LGD682. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Może być tak Tu masz lg flashtool forum.cyanmod.pl/topic/4646-wszystkie-lg-lg-flashtool-jak-używać/ A tu masz kdz forum.cyanmod.pl/topic/1061-poradnik-jak-wgrywa-sie-soft-do-lg-l3-używając-pliku-kdz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RdQ Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Telefon chyba całkowicie ucegliłem. Po wgraniu firmware. Nie chce się wcale włączyć. Nie wibruje ani nic. Pod ładowarką miałem 1h i nic. A raczej bateria nie padła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Skąd jesteś? Bo jak z okolic Poznania mogę Ci lokalnie pomóc i opisać co zrobiłem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RdQ Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Nie jestem z Poznania. A mialem nadzieje, ze telefon naprawie. Czy moze da rade cos z tym zrobic? Jak podłącze telefon pod komputer to komputer tak jakby wykrywa ale sterowniki nie instalują. Wgl nie instalowały się od początku Witam, Ktoś da opdowiedz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RdQ Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RdQ
Witam,
Mam problem z telefonem a dokładnie chodzi o telefon LG G PRO LITE D684.
Problem w nim jest taki, że nie chce się włączyć. Przy włączeniu telefonu na dole ekranu ukazuję się taka informacja Boot certification verification <-1>.
O co może chodzić, jak naprawić to ?
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi