romseb Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Witam Mam pytanie jak w temacie. Zastanawiam się nad instalacją aplikacji bankowości elektronicznej bzwbk na cynogenmod 13 lg g2 mini. System nie ma roota. Macie może jakieś uwagi i doświadczenia. Pozdrawiam romseb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Każdy custom rom ma root-a. Ten system może nie mieć go włączonego - ale on w ustawieniach jest. Aplikacja może nie działać, jak wyszuka root-a w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Już gdzieś kiedyś pisałem na temat Bankowości elektronicznej. w mega skrócie - Jesli Aplikacja zadziała na CM (a jak na włączonym roocie tym bardziej) - aplikacja jest do niczego i nie powinno się z niej korzystać. Ale ogólnie nawet na stockach - nie rodziłbym używać aplikacji mobilnych banków. Zbyt duże zagrożenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Był był. Bankowość będzie działać na stockach. Ja też nie używam telefonu w tym celu.. Mam ograniczone zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Moje wypociny na ten temat : https://forum.cyanmod.pl/topic/8050-cyanogenmod-a-bankowość-mobilne-bezpieczeństwo/?do=findComment&comment=60358 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
romseb
Witam
Mam pytanie jak w temacie. Zastanawiam się nad instalacją aplikacji bankowości elektronicznej bzwbk na cynogenmod 13 lg g2 mini. System nie ma roota. Macie może jakieś uwagi i doświadczenia.
Pozdrawiam
romseb
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi