Przemek Dymek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Witam mam poważny problem z telefonem. Zainstalowałem CM na Huawei P8 Lite lecz nie chodziło mi Bluetooth i Kamera, więc odechciało mi sie CM więc zainstalowałem oryginalny ROM i tu po zainstalowaniu metodą: telefon włączył się w RESCUE MODE: Attention! Please update system again. Error! Func NO : 10(boot image) Error NO : 2 (load failed) Proszę o pomoc Dodałbym zdj ale nie mam czym zrobić> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kuba16182 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Również mam ten sam problem co kolega wyżej, Bootloadera jakim sposobem odblokowywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 A wy próbowaliście to na jakiej wersji systemu i nr buldu systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kuba16182 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Posiadałem wersję softu : C432B170 z racji braku sił z wgrywaniem plików, bawieniem się w ADB. Oddałem tydzień temu tel. na gwarancję. Zobaczymy co poradzą :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemek Dymek
Witam mam poważny problem z telefonem. Zainstalowałem CM na Huawei P8 Lite lecz nie chodziło mi Bluetooth i Kamera, więc odechciało mi sie CM więc zainstalowałem oryginalny ROM i tu po zainstalowaniu metodą:
telefon włączył się w RESCUE MODE:
Attention!
Please update system again.
Error!
Func NO : 10(boot image)
Error NO : 2 (load failed)
Proszę o pomoc
Dodałbym zdj ale nie mam czym zrobić>
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi