Monokuma 50 Napisano 29 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Jak w temacie. Szukam takiego komunikatora internetowego w stylu Viber, whatsapp co można założyć tam konto poprzez adres e-mail. Coś popularnego. Bo z kilkoma osobami muszę się pilnie skontaktować. I utrzymywać kontakt. A niedługo wyjeżdżam za granicę i zmieniam obecny numer na zagraniczny. Szukam czegoś w stylu GG mniej więcej. Tylko żeby bardziej popularne było. Od razu piszę że messenger odpada bo za bardzo zamula Telefoni żre baterię. Ktoś coś? Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King_Stone_69 196 Napisano 29 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 BBM lub Google AlloWysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monokuma 50 Napisano 30 Września 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Ktoś ma jakieś inne propozycje? Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michwoj79 5 Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 IM+ masz wszystko w jednym, gg fb skype.Wysłane z mojego ZTE Blade A452 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rokko 0 Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Dobra opcja jest z takim multikomunikatorem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi