Monokuma Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Jak w temacie. Szukam takiego komunikatora internetowego w stylu Viber, whatsapp co można założyć tam konto poprzez adres e-mail. Coś popularnego. Bo z kilkoma osobami muszę się pilnie skontaktować. I utrzymywać kontakt. A niedługo wyjeżdżam za granicę i zmieniam obecny numer na zagraniczny. Szukam czegoś w stylu GG mniej więcej. Tylko żeby bardziej popularne było. Od razu piszę że messenger odpada bo za bardzo zamula Telefoni żre baterię. Ktoś coś? Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 BBM lub Google AlloWysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Ktoś ma jakieś inne propozycje? Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwoj79 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 IM+ masz wszystko w jednym, gg fb skype.Wysłane z mojego ZTE Blade A452 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dobra opcja jest z takim multikomunikatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi