lucas234 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Witam, mam problem jak w temacie. Kompletnie zawieszony telefon Samsung SM-A500FU. Wisi na napisie Samsung po aktualizacji firmware. Co z tym fantem zrobić nie da się go wyłączyć, ani nic. Edytowane 1 Października 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Tytuł poprawiłem, bo zazwyczaj aktualizacja jak się sypnie, to wisi na logu, a więc tzw Bootlop. Czy u Ciebie zawiesza się na logo i koniec tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Pobierz stocka i wgraj nowy soft używając odina http://samsung-updates.com/tag/stock-firmware/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lucas234
Witam,
mam problem jak w temacie. Kompletnie zawieszony telefon Samsung SM-A500FU. Wisi na napisie Samsung po aktualizacji firmware. Co z tym fantem zrobić nie da się go wyłączyć, ani nic.
Edytowane przez GabiOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi