Molxon Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Witajcie. Ostatnio kupiłem dziewczynie Samsunga Galaxy S bo jej się spodobał.Telefon był używany, lecz wyglądał jak nowy Po przyjściu do domu coś mnie podkusiło żeby sprawdzić IMEI. Okazało się, że zamiast IMEI-u o początku 35.... znajduje się IMEI 0044.... Macie jakiś pomysł jak przywrócić oryginalny IMEI w warunkach domowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 W jakim celu chcesz powrócić do orginalnego? Czy poprzedni właściciel instalował coś nieoficjalnego na telefonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Molxon Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 IMEI sam od siebie chyba się nie sypnie, czy jestem w błędzie? Dziewczyna chce mieć wszystko tak jak ma być. Temu chcę to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Wyczytałem że powrót do stocowego romu powinien przywrócić IMEI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Molxon
Witajcie.
Ostatnio kupiłem dziewczynie Samsunga Galaxy S bo jej się spodobał.
Telefon był używany, lecz wyglądał jak nowy
Po przyjściu do domu coś mnie podkusiło żeby sprawdzić IMEI.
Okazało się, że zamiast IMEI-u o początku 35.... znajduje się IMEI 0044....
Macie jakiś pomysł jak przywrócić oryginalny IMEI w warunkach domowych?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi