King_Stone_69 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Mam G3 wziętego z Orange. W przyszłości chciałbym go odblokować. Widziałem na YT - XDATV oblokowanie przez wgranie via Flashify obrazu TWRP. Jak się może skończyć taka akcja?Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Jak się przekonasz, to dać znać ^^ Nie wiem czy Orange coś majstruje przy LG - ale znając ich to na pewno. Bez powodu telefony od nich nie są tańsze na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Jak się przekonasz, to dać znać ^^W sensie chciałbyś wiedzieć ile pójdzie za serwis? Ja też nie ufam Orange w sprawie bootloaderów. Opisze problem dodatkowo na XDA.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
King_Stone_69
Mam G3 wziętego z Orange. W przyszłości chciałbym go odblokować. Widziałem na YT - XDATV oblokowanie przez wgranie via Flashify obrazu TWRP. Jak się może skończyć taka akcja?
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi