Gabi Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 LG L65 - Flash Stock Firmware LG L65 Firmware - http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=50 (pamiętaj o wybraniu swojego regionu) LG Flash Tool 2014 - LG-Flash-Tool-2014.zip Sterowniki do telefonu - LGUnitedMobileDriver_S51MAN312AP22_ML_WHQL_Ver_3.12.3.exe.zip Komputer Kabel USB 1. Pobierz i zainstaluj LG Flash Tool oraz sterowniki do telefonu. 2. Uruchom urządzenie LG w trybie Download Mode: wyłącz telefon i przygotuj kabel USB, podłączając go do swojego komputera (sam kabel) wciśnij i przytrzymaj przycisk głośności (volume up - górny) i podłącz kabel USB do telefonu, wciąż trzymając przycisk volume up, dotąd dopóki nie pojawi się ekran Download Mode. 3. Na komputerze uruchom - LG Flash Tool 2014, wybierz typ (select type) CDMA, a w PhoneMode wybierz DIAG. Następnie kliknij na ikonkę folderu, obok pola wybierz plik KDZ (Select KDZ file), przejdź do pliku .kdz, kliknij na to i wybierz "Otwórz". 4. Następnie wybierz spośród dwóch opcji, które się pojawią: Normal Flash - zainstalowanie nowego oprogramowania bez utraty danych, CSE Flash - zainstalowanie nowego oprogramowania, zresetowanie telefonu do ustawień fabrycznych i usunięcie wszystkich danych użytkownika 5. Wybierz opcję, która odpowiada Twoim potrzebom i w następnym okienku kliknij przycisk "Start". 6. Przeczytaj informacje o telefonie i uruchom flash firmware. 7. Poczekaj aż LG Flash Tool zainstaluje oprogramowanie w telefonie. Postępy instalacji będą pokazane na telefonie. Po zainstalowaniu, telefon uruchomi się ponownie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian145 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Mam problem, ja nie mam pliku .kdz. Co mam robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Pobrać. https://lg-firmwares.com/lg-d280n-firmwares/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justatlusta Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Próbowałem wszystko jak wyżej. Flashtool pokazał błąd w 3 punkcie, natomiast telefon pokazywał proces instalacji. Po dojechaniu do 100% powrócił do postaci jak ze zdjęcia w 1szym poście. Nie chce się wyłączyć a jak wyjmuję baterię i włączam to ponownie pokazuje firmware update i 0%. Co robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi