King_Stone_69 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Telefon był podłączony do ładowarki. Nie mogłem go dobudzić. Wyjąłem baterię i włożyłem, ale to nie pomogło. Teraz jest pod ładowarką. Urządzenie w czerwcu skończyło 2 lata. Czy to możliwe że już się nie obudzi? Edytowane 22 Września 2016 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Tak. Styki poszły. Ale teraz mam inny problem - LG od orange. Zamykamy temat.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 A próbowałeś go przywrócić do życia ODIN'em no i przede wszystkim czy wykrywa go komp. No i najważniejsze: co z Download Mode? Działa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Jak telefon nie chce wejsc w download mode, to wyjmij baterie, podlacz do ladowarki/komputera i wciskasz kombinacje wiesz jaką (vol - Home power) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Nic nie działaWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Hmm Jakimś cudem "możliwe", że masz podpórkę do papieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Raczej na pewno. Styki do baterii się spaliły.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No chyba nie mówisz, ze płyta główna do wymiany? Ot tak styków do baterii nie wymienisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
King_Stone_69
Telefon był podłączony do ładowarki. Nie mogłem go dobudzić. Wyjąłem baterię i włożyłem, ale to nie pomogło. Teraz jest pod ładowarką. Urządzenie w czerwcu skończyło 2 lata. Czy to możliwe że już się nie obudzi?
Edytowane przez GabiOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi