Sebastian Frączak Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Witam, mam problem. Zainstalowałem ResurrectionRemix-M-v5.7.1-20160711-i9305, jednak nie mogę dzwonić, po wybraniu numeru i próbie połączenia telefon jakby się resetuje... Edytowane 20 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Zainstaluj ROM jeszcze raz robiąc Full Wipe włącznie z Format system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebastian Frączak Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 wgrałem rr z 20 wrzesnia i niestety, tym razem nie dziala aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Spróbuj zastąpić kamerę innymi apkami z Google Play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebastian Frączak Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 inne aparaty tez nie działają niestety. moze jakis patch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Szukałem, ale jest dużo anglojęzycznych stron i ciężko cokolwiek wydedukować. Poczekaj na kogoś mądrzejszego ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sebastian Frączak
Witam,
mam problem. Zainstalowałem ResurrectionRemix-M-v5.7.1-20160711-i9305, jednak nie mogę dzwonić, po wybraniu numeru i próbie połączenia telefon jakby się resetuje...
Edytowane przez GabiOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi