PolskiSqrwiel Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Hej witam. Poszukuję aplikacji do aparatu, w której nie będzie automatu. Totalnie nie będzie. Chodzi mi o aplikację, w której ja wszystko będę ustalał (i to nie ulegnie zmianie, testowałem aplikacje FV-5 i ona działa jak chce, co każde zdj zmienia mi parametry), ekspozycje, ISO, ustawienie ostrości (zablokowanie ostrości, zmianę ostrości np suwakiem tu wymyślam :P ...) czas naświetlania itp Tak jak jest w lustrzankach. Edytowane 19 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Cześć, znalazłam takie aplikacje, być może jedna z nich przypadnie Tobie do gustu! Linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.vipek.camera2&hl=plhttps://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera&hl=plhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.riseupgames.proshot2&hl=pl Daj znać, czy któraś z nich spełnia Twoje wymagania, jeśli nie - to wyruszymy na dalsze poszukiwania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiSqrwiel Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 <3 Manual Camera <3 o jojku no to się dowiedziałem. Czy da się to naprawić? Mój telefon to LG G3 stock bez roota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Czyli dowiedzieliśmy się. Twoje urządzenie nie wspiera manualnych ustawień z innych aplikacji. Czy w standardowej aplikacji aparatu sprawdzałeś czy nie ma tam opcji manualnej? Większość producentów, udostępnia taką funkcję. Możliwe (a jest to nawet niewykluczone), że po zmianie oprogramowania na nieoficjalne, problem może zostać rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiSqrwiel Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 okej, ale na jakie inne oprogramowanie musiał bym zmienić? Gdzieś przeczytałem że LG wzięło aparaty od samsunga a one nie mają możliwości ręcznego sterowania jego podzespołami, Czy nie ma jakiejś łatki wymuszającej odblokowanie tego? A może moduł do xposed? Przecież to nie jest blokada fizyczna tylko zapisana w systemu Telefon jakoś automatycznie ustawia kamerę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 LG nigdy od Samsunga optyki nie weźmie, skąd takie informacje masz ^^ Pro po nikt nie dysponuje "sterownikami" do aparatu - są po prostu objęte prawami autorskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi