Pawliniak Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ostatnie miesiące to masa zmian dla forum jak i portalu. Wygląd został kompletnie zmieniony. Jasne przejrzyste strony są bardziej czytelne i przyjazne dla oka. Rozkład kategorii stał się bardziej kompaktowy jak i również zagościły nowe modele na forum takie jak: HTC One Max, HTC One Mini, LG G2, LG 4x HD, LG L7, LG L7 II, LG L5 II, LG L9 II, Xperia M, Xperia V, Xperia E, Xperia Z, Xperia Z1, Xperia Z Ultra, Samsung Galaxy S II Plus, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S III Mini oraz Samsung Galaxy S IV Mini. Największą zmianą była aktualizacja 2.11.2013 działu Sony. Po niżej screen przed i po zmianach Co sądzicie na temat naszego forum? Czy czegoś mu brakuje? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Wszystko idzie w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Idzie w dobrym kierunku, ale pusty dział xperii P to już przesada :/ I przy okazji : dlaczego nie mogę udzielać się na chacie, a jeśli mogę to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Będziemy uzupełniać nie długo i ten dział. Niestety na razie osobiście mogę zająć się tylko HTC oraz Samsungiem. Jeżeli chciałbyś pomóc to chętnie skorzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Chętnie, ale sam mam sporo roboty. Jak znajdę dłuższą chwilę może coś wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja mam taką propozycje by pole "Lubie to (patrz w prawo) zamienić na plus, było by bardziej przejrzyście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Coś takiego jak teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Tak, dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja bym wywalił integracje z FB.jest to zbędne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 - pomniejszyć shoutbox'a; Do 200 px. sam możesz dostosować rozmiar. - integracja z FB - skandal co teraz jest - slider uniemożliwia klikanie tegho co pod nim. zrób screena czego nie możesz klikać. Ja bym wywalił integracje z FB. sporo osób się w ten sposób rejestruje na forum Bezkonkurencyjnym sposobem jest oczywiście google. Przy najbliższej aktualizacji stylu zniknie boczny slider fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ale podaj jego nazwę.Screen - co kolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Spróbuj ponownie dodać nie jestem w stanie wkleić skrina z powodu nieokreślonego błędu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi