Aligator22PL Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Witam, szukam pomocy i potrzebnych plików, aby "od ceglić" mój telefon Prestigio PAP 5503 DUO. Nie ukrywam, że bawiłem się z wgrywaniem softu i po jakimś czasie już się nie włączył i nie reaguje na nic. Jak go podpinam pod PC z WIN7 to wykrywa tel. Edytowane 17 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Wgraj jakiekolwiek recovery, podładuj baterie, zrób wipe system i wgraj od nowa.Tap, tap, tap - morsem z Galaxy S 3 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Aligator22PL Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Gdy wgrywam recovery przez SP Flash tool to na końcu wyskakuje BROM ERROR : S_CHKSUM_ERROR (1041) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Aligator22PL Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Mam oprogramowanie, ale nie chce mi wgrać w tel. Sterowniki są wszystkie MediaTek USB i Preloader VCOM ale SP Flash Tool wywala mi cały czas ten sam błąd. Telefon mam uceglony nie reaguję na przyciski. Słyszałem coś o test pointach ale nie zabieram się za to bo mogę coś uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Na pewno masz dobry plik scatter do swojego telefonu? Wysłane z mojego TouchPad przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Aligator22PL Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Plik scatter pobrałem ze strony producenta pd mój telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 Pawliniak Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Na oficjalnej stronie jest oprogramowanie http://www.prestigio.pl/catalogue/Archive_products/MultiPhones_-_Archive/MultiPhone_5503_DUO#/product-support/firmware Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Aligator22PL
Witam,
szukam pomocy i potrzebnych plików, aby "od ceglić" mój telefon Prestigio PAP 5503 DUO. Nie ukrywam, że bawiłem się z wgrywaniem softu i po jakimś czasie już się nie włączył i nie reaguje na nic. Jak go podpinam pod PC z WIN7 to wykrywa tel.
Edytowane przez GabiOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi