cyanlover132 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Kilka dni temu kupiłem Wiko Fever. Jak zainstalować CM? Już zainstalowałem CWM recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Z tego co widzę CM brak póki co. Owszem recovery jest, root też. Nawet jakieś ota androida 5Sprawdź tu http://forum.xda-developers.com/android/development/root-wiko-fever-t3242640Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Cześć, daj znać czy Twój problem został rozwiązany! Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cyanlover132
Kilka dni temu kupiłem Wiko Fever. Jak zainstalować CM? Już zainstalowałem CWM recovery.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi