Norek9 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, podczas wgrywania CyanogenModa 13 wyskakuje mi Proces Updater zakończony błędem 7. Spotkał się ktoś z takim czymś? Wszystko robiłem z instrukcją z forum Zobaczę na innym TWRP i dam znać! Edytowane 21 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Error 7 to nieodpowiednie recovery albo urządzenie na które chcesz wgrać rom. Czy wgrywasz rom na odpowiedni wariant S6?Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norek9 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zdaje mi się że tak fakt faktem telefon był brany z T-mobile ale w informacjach o telefonie widnieje nazwa SM-G920F to też taki instaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Nie uceglij telefonu za tak duże pieniądze bo przyjde do cb w nocy...Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norek9 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Już go ucegliłem dzisiaj siedział cały czas w Bootloopie pomogło wgranie XEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norek9 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Teraz znowu problem po instalacji innej wersji twrp wystepuje błąd recovery is not seandroid enforcnig twrp dziala tylko na jednej wersji na innych wywala taki błąd Wgrałem kernel SpaceX Rc2.1 i TWRP od arter97 3.0.2 wszystko się ładnie zainstalowało naciskam reebot i to kolejny zonk kernel is not seandroid enforcing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tak to jest z nowymi telefonami xdWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu TapatalkaWpisz na yt "naldotech s6 twrp" Mi jego poradniki zawsze dzialaly, sprobojWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norek9 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 4 godziny temu, Mikołaj Rupocinski napisał: Tak to jest z nowymi telefonami xd Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Wpisz na yt "naldotech s6 twrp" Mi jego poradniki zawsze dzialaly, sproboj Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka TWRP teraz działa tylko po instalacji wyskakuje ten błąd z kernelem Teraz znowu wszystko ok tylko error 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jaką wersje TWRP wystosowałeś do instalacji CM 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Norek9
Witam,
podczas wgrywania CyanogenModa 13 wyskakuje mi Proces Updater zakończony błędem 7. Spotkał się ktoś z takim czymś? Wszystko robiłem z instrukcją z forum
Zobaczę na innym TWRP i dam znać!
Edytowane przez GabiOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi