Gość lukjan32 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam gt-i9300, cm 13. jak sie aktualizuje twrp do nowej wersji? Edytowane 23 Września 2016 przez lukjan32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Przez TWRP Manager aktualizujesz TWRP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 aha, dobra edit: nie idzie, po zaktualizowaniu, nie mozna zrestartowac smartfona, aby dokonczyc aktualizacje twrp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie musisz. Wystarczy, że sam wejdziesz do TWRP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 przez 3 przyciski, i co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jak już wejdziesz to sprawdź na samej górze jaką masz wersję TWRP. Jeśli najnowszą to możesz wziąsć Reboot system now i możesz się cieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 pisze TWRP 2.8.7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 To jest dość stara wersja. Jak rozumiem próbowałeś instalować 3.0.2.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 tak, i nie dalo sie dokonczyc aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Poszukaj wersji z .zip to najprostsza droga do zaktualizowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 mam potem wgrac do smartfona, i te 3 przyciski, i co dalej? https://twrp.me/devices/samsunggalaxys3internationalexynos.html udalo mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Wchodzisz w pamięć wewnętrzną lub zewnętrzną (nie wiem gdzie sobie to wrzuciłeś) i wchodzisz w plik TWRP i przesuwasz suwaczkiem install i zacznie się ci to instalować. Jak się zainstaluje to po prostu Reboot system now. Koniec zabawt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 no, mam, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi